Hoera! Het is 2018!

asters
Onze laagblijvende asters

2 januari 2018

Allereerst wens ik natuurlijk iedereen een geweldig 2018. Ik ben weer helemaal opgeladen van de vrije dagen rond kerst en oud & nieuw en ga er weer vol tegenaan voor het nieuwe jaar.

Wat brengt 2018 voor Happy Seeds?

Meer dan ik van te voren weet, maar in ieder geval de volgende dingen:

  • Vijf nieuwe soorten bloemenzaden en kruidenzaden, waaronder in ieder geval margrieten, majoraan en chinese bieslook
  • Een nieuw soort bedankje met eigen opdruk (deze wordt bekend gemaakt in week 2!)
  • Bedrijven kunnen zelf het papier van de papieren bedankjes laten ontwerpen. Dit wordt vervolgens gevouwen tot een mooi bedankje en voorzien van een strikje.
  • Ik ga me aanmelden bij Webwinkelkeur zodat ik een keurmerk krijg op mijn website. Zo weten nieuwe klanten dat ik een betrouwbare webshop heb die voldoet aan de Nederlandse wetgeving.

Deze opties zijn nu nog niet te vinden in de webwinkel, maar in de eerste maand van dit jaar ga ik ze toevoegen.

Verder ben ik van plan om deze maand ook weer een nieuwsbrief te versturen en daarin een kortingscode weg te geven voor 10% op het hele assortiment. Zo hoop ik dat iedereen die de tuin wil voorzien van mooie zaden op tijd besteld, zodat het in de piektijd in de lente wat minder druk is. De volgende kortingscode geef ik dan ook pas weer na de lente. Wil je de kortingscode van januari per e-mail krijgen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief. Uitschrijven kan altijd weer en je krijgt maar 6 à 8 keer per jaar een mailtje van me.

Ik hoop in ieder geval op een prachtig 2018!

Inschrijfformulier nieuwsbrief


De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 152 reviews.