Zaden als relatiegeschenken

Relatiegeschenken in de vorm van zaden zijn erg geliefd. Zowel bij de ontvangst van het zakje als bij het zaaien en de bloei herinnerd het de ontvanger aan uw bedrijf of gelegenheid. Ook kunnen de zakjes zaden gepersonaliseerd worden met eigen tekst, logo of verpakking waardoor het een extra persoonlijk cadeau wordt.

Voor wie zijn zaadbedankjes geschikt?

Zaden zijn een heel leuk cadeautje voor bijna iedereen. Een tuin is niet nodig, in een bloembak of bloempot kan het ook goed gezaaid worden. Zelfs in huis kunnen geweldige resultaten behaald worden van de zaden. Men heeft geen ervaring nodig om de zaden tot een kleurig resultaat te laten uitgroeien, want de meeste soorten vereisen weinig bijzonderheden. Alleen wat aarde, zonlicht en water is genoeg.

Welk soort zaden kan ik weggeven als relatiegeschenken?

Daar zijn enorm veel mogelijkheden voor. Sommige bedrijven kiezen een bloem die qua kleur of naam goed past bij hen bedrijf of bij de gelegenheid waar het voor wordt weggegeven. Zo worden goudsbloemen veel gekozen, maar ook vergeet-mij-nietjes, vrolijke zonnebloemen of een kleurrijke bloemenmix. Andere bedrijven kiezen de bloemsoort op basis van de zaaiperiode, als de zaden laat in de lente worden weggegeven is het wel zo leuk dat de bloemen dan nog gezaaid mogen worden en in de zomer nog zullen bloeien. In de winter kunnen kruidenzaden weggegeven worden omdat die in de vensterbank het hele jaar rond gezaaid mogen worden.

Wat voor verpakkingen zijn er mogelijk?

Er zijn heel veel soorten verpakkingen van zaden mogelijk. Wij lichten hier enkele uit. Voor het volledige assortiment kunt u kijken op de pagina Bedankjes.

Papieren zakjes met boodschap

Deze zakjes zijn duurzaam gemaakt van papier zonder laklaag en worden voorzien van een sticker in kleur. Je kan kiezen uit verschillende stickers, ook met goudlaagje of in een bijzondere vorm. De zakjes zijn te verkrijgen in groen met witte stipjes, blauw met witte stipjes of rood met witte stipjes. Eventueel kan de lengte van de zakjes vergroot worden om een groter of voller zakje te krijgen.

Eigen ontwerp op een zakje zaden

Wij ontwerpen stickers met jouw eigen tekst of logo voor op de zaadzakjes. Natuurlijk kunnen we ook een bestaand ontwerp afdrukken en op de zakjes plakken. Vanaf 10 zakjes is dit al te bestellen, het is geen probleem om tot 5000 stuks te bestellen.

Full color zakjes

Met onze eigen machine vullen wij zakjes met zaden. Wij ontwerpen onze eigen zakjes of kunnen een ontwerp voor jouw bedrijf of gelegenheid maken. Bekijk de voorbeelden of mail ons voor een ontwerp en offerte.

Zakjes van pergamijn

Pergamijn is een prachtig materiaal, het is halfdoorzichtig en volledig biologisch afbreekbaar. De zakjes worden gesloten met een sticker met uw eigen ontwerp of een bestaand ontwerp.

Linnen zakjes met zaden

U kunt de zaden ook in linnen zakjes laten verpakken. Aan het zakje kan een label komen met uw eigen tekst, afbeelding of logo. In elk linnen zakje zit een zakje zaden. Je kan de linnen zakjes los bestellen of in een pakketje.

Kant-en-klare zaadzakjes

Dit zijn enorm leuke zakjes met zaden om weg te geven. Ze zijn direct te leveren. Op de voorkant staat een foto van de inhoud en op de achterkant een zaaiinstructie.

Op de achterzijde is ruimte leeg gelaten voor uw eigen boodschap of om het zakje te kunnen bevestigen aan bijvoorbeeld een kaart.

Vrolijke zakjes met strikje en zaden

Als je echt iets bijzonders wilt weggeven dan kan je kiezen voor de handgemaakte papieren zakjes met satijnlint strikje. Deze zakjes worden gevuld met zaden naar keuze, bijvoorbeeld bloemenzaden of kruidenzaden. Aangezien deze zakjes met de hand worden gemaakt, is de leveringstijd wat langer dan voor de andere zakjes. De zakjes zijn te verkrijgen in allerlei kleuren, zowel patronen als één kleur. Ook kunnen ze voorzien worden van een eigen tekst of logo.

Ga naar de bedankjespagina met deze link.

Potje met aardetablet en zaden

Dit is een leuke set om weg te geven: een potje, aardetablet en zaden. De potjes zijn te verkrijgen als stenen terracotta potjes of van geel of rood plastic. De aardetablet kan met water worden vermengt totdat het vruchtbare aarde wordt voor de zaden.

Cadeaupakket met kiemgroente en zaden

Deze leuk ingepakte zakjes vormen samen een geweldig cadeaupakket. Er zitten bloemenzaden, kruidenzaden en kiemgroente in en een leuke kaart. Het past door de brievenbus en is enorm leuk om weg te geven. Wij kunnen dit in één pakket leveren of naar elke ontvanger apart opsturen met PostNL. De kaart kan bedrukt worden met jullie eigen tekst en/of ontwerp.

Ansichtkaart met zakje zaden direct naar de klant

Wij verzorgen ook complete leveringen naar al uw relaties of medewerkers. Een zakje zaden naar keuze wordt gecombineerd met een kaart. De kaart wordt speciaal voor u ontworpen, met aan de achterkant uw tekst en de voorkant een toepasselijke bloemenfoto. Wij verpakken en verzenden de enveloppen voor elke ontvanger met PostNL zodat u er geen omkijken naar heeft. Wij kunnen ook ingepakte enveloppen leveren om zelf te verzenden of uit te delen.

Hoe snel kunnen zaadzakjes geleverd worden?

Dat ligt aan het soort zakje. Als u een standaard zakje wilt kan dit al geleverd worden in 1 tot 4 werkdagen. Als u een eigen logo of tekst op een zakje wilt kan het wat langer duren, maar binnen 7 werkdagen moet dit al geleverd kunnen worden. Neem gerust contact op zodat we van te voren kunnen aangeven wat de leveringstijd is. De full color zakjes met eigen ontwerp hebben een leveringstijd van 4 weken.

Hoe bestel ik deze relatiegeschenken?

U kunt via de webwinkel bestellen op de pagina Bedankjes. U kunt ook per e-mail bestellen. Als bedrijf of gemeente kunt u op rekening bestellen, dit kan per e-mail. Heeft u nog vragen, zoals over de leveringstijd of haalbaarheid van uw wensen, bel dan naar 0681164447 of mail naar info@happyseeds.nl

Zaden weggeven als relatiegeschenk is erg populair, omdat het echt een cadeautje is waar de ontvanger wat aan heeft. Het past ook helemaal in deze tijd van duurzaamheid en even weg van het computerscherm.

De waardering van happyseeds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 7160 reviews.
0
MENU
Right Menu Icon