Retourneren

Als u als particuliere consument een aankoop doet bij Happy Seeds dan krijgt u een wettelijke bedenktijd. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten terug. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar ons adres zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket en een paar euro per envelop, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder bijvoorbeeld PostNL.nl .

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@happyseeds.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

U kunt geen gebruik maken van uw herroepingsrecht als u een product speciaal voor uzelf heeft laten samenstellen. Dit gaat om naar uw wensen samengestelde zaadmengsels, afwijkende verpakkingsformaten, bedankjes met persoonlijke tekst, bedankjes met een door u uitgekozen sticker, of het laten drukken van ansichtkaarten of wenskaartjes. Als u een bestelling plaatst met afwijkende eisen dan vervalt daarmee automatisch uw herroepingsrecht. Als u een kant-en-klaar product besteld via de webwinkel, zoals de normale zaden of de bedankjes zonder eigen opdruk of gekozen stickers, dan kunt u wel gebruik maken van het herroepingsrecht. Als er iets mis is gegaan, bijvoorbeeld het drukwerk heeft vlekken, dan heeft u uiteraard wel garantie.

Retourneren

Nadat u per e-mail heeft aangegeven dat u de producten wilt retourneren, kunt u deze opsturen naar:

Linda van Zomeren
Paradijsvogelstraat 41
9713 BV Groningen

Gebruik dezelfde manier van verzenden die wij ook gebruikt hebben, dat wil zeggen in een pakketje als het in een pakketje is aangekomen en in een stevige bubbeltjesenvelop als het in zo een envelop is aangekomen. U bent zelf verantwoordelijk voor een correcte terugzending.

Herroepingformulier

Om het u makkelijker te maken, hebben wij ook een herroepingformulier. Deze kunt u downloaden als PDF, uitprinten, invullen en terugsturen. U bent niet verplicht dit formulier te gebruiken, u kunt ook bellen of mailen en zo een retourzending aanmelden. Dit is het herroepingsformulier: Formulier voor Herroeping.

Kaasjeskruid
Echium – slangenkruid
Een zinnia dahliabloemig
Beemdooievaarsbek
De waardering van happyseeds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 6863 reviews.
0
MENU
Right Menu Icon