Goedgekeurd door Webwinkelkeur

15 januari 2018

Vanaf vorige week is Happy Seeds goedgekeurd door Webwinkelkeur. Daardoor mag ik hun keurmerk voeren en mag iedereen een review plaatsen via hun systeem. Dat werkt eerlijker dan een review in mijn eigen beheer, omdat Webwinkelkeur controleert of een review wel echt van een klant komt en ik geen reviews kan weghalen. Dat doe ik natuurlijk ook niet op mijn eigen site, maar met een onafhankelijke partij ben jij daar ook zeker van.

Ik wil niet alle klanten gaan lastigvallen met een mailtje om een review achter te laten. Dan zou iedereen een paar dagen na ontvangst van de zaden een mailtje krijgen van Webwinkelkeur. In plaats daarvan roep ik mensen eenmalig op in het mailtje dat je krijgt als de bestelling verzonden is. Diegene die het leuk vindt kan dan een review achterlaten. Via de website kan dat ook.

Bij webwinkels met het WebwinkelKeur weet je zeker dat:

  • De identiteit van de webwinkel gecontroleerd is
  • De webwinkel voldoet aan en getoetst is op de belangrijkste Nederlandse wetgeving
  • De webwinkel meerdere manieren biedt om contact op te nemen
  • Klantbeoordelingen onafhankelijk geplaatst kunnen worden
  • De webwinkels algemene voorwaarden en een privacy statement duidelijk beschikbaar stellen
  • Je bij WebwinkelKeur terecht kunt voor geschilbemiddeling

Verder ben ik al ver in de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Alle oude zaden zijn vervangen voor nieuwe oogst, de verpakkingen zijn allemaal klaar om gevuld te worden en ik heb een nieuw ontwerp bedankjes gemaakt. Binnenkort stuur ik de eerste nieuwsbrief van het jaar met daarin een leuke kortingscode. Ik kijk erg uit naar de nieuwe lente! Ik hoop jullie ook.

Gele mosterd in bloei
Gele mosterd in bloei

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 164 reviews.