Over ons

Happy Seeds for happy needs!

Tussen de klaprozen en vergeet-me-nietjes, groeide in een klein balkontuintje in Utrecht het idee om leuke, makkelijke plantjes aan te bieden aan een groter publiek. Waarom zou tuinieren moeilijk zijn? Iedereen houdt toch van kleurige bloemen en verse zelf gekweekte kruiden?

Uit dit idee ontstond Happy Seeds. Ik bied zaadjes van bloemen, kiemgroentes en kruiden aan, maar dan niet in lastige Latijnse namen of met een ingewikkelde verzorging. Gewoon leuke, vrolijke zaadjes! Natuurlijk wel met een goed gecontroleerde kwaliteit en gegarandeerde kiemkracht en soort-zuiver. Je kan deze zaadjes bestellen in de webshop. Als je al zaden hebt of als je ze hier besteld hebt, kan je gratis alle informatie over het zaaien en verzorgen van de zaden en bloemen op onze website vinden. Nu kan iedereen zijn eigen bloemen en kiemgroentes kweken, of het nou in de vensterbank, het balkon of in de tuin is!

De zaadjes worden geleverd in een vrolijke verpakking met een duidelijke online handleiding voor de verzorging van de plantjes en bloemen. Naast de normale ‘basic’ verpakkingen kunnen we de zaden ook inpakken met een linnen zakje of voorzien van logo, tekst of foto. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen.

Inmiddels is Happy Seeds gevestigd in Groningen. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53908090. Happy Seeds bestaat sinds 2011. Per 1 april 2021 is het overgegaan naar een v.o.f. met als KVK-nr 82396132.

Linda

Wie zit er achter Happy Seeds?

Happy Seeds bestaat uit Linda van Zomeren en Koen Munniksma.

Ik ben Linda van Zomeren. Ik heb deze webwinkel gestart in 2011 en run het sindsdien met veel plezier. Sinds 2021 met nog meer plezier omdat ik het niet meer alleen doe maar met mijn vriend Koen. Ik heb biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met specialisatie Ecologie & Evolutie. Na het afronden van mijn master ben ik begonnen in mijn eigen bedrijf als webdesigner en met de webwinkel van Happy Seeds. Ik houd van tuinieren, de natuur, insecten en natuurlijk van bloemetjes.


Ik ben Koen Munniksma. Per 1 april 2021 heb ik mijn eigen baan vaarwel gezegd om samen met Linda Happy Seeds te runnen. Ik zorg voor de technische zaken zoals de verpakmachine en zorg ik voor alle foto’s. Ik houd van fotografie, muziek maken en electronica.

Ons zoontje en Linda bij de bloemen, juli 2020
De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 6225 reviews.