Happy Seeds for happy needs!

Tussen de klaprozen en vergeet-me-nietjes, groeide in een klein balkontuintje in Utrecht het idee om leuke, makkelijke plantjes aan te bieden aan een groter publiek. Waarom zou tuinieren moeilijk zijn? Iedereen houdt toch van kleurige bloemen en verse zelf gekweekte kruiden?

Uit dit idee ontstond Happy Seeds. Ik bied zaadjes van bloemen, kiemgroentes en kruiden aan, maar dan niet in lastige Latijnse namen of met een ingewikkelde verzorging. Gewoon leuke, vrolijke zaadjes! Natuurlijk wel met een goed gecontroleerde kwaliteit en gegarandeerde kiemkracht en soort-zuiver. Je kan deze zaadjes bestellen in de webshop. Als je al zaden hebt of als je ze hier besteld hebt, kan je gratis alle informatie over het zaaien en verzorgen van de zaden en bloemen op deze website vinden. Je vindt daarvoor rechts het menu, op een smartphone is dat onder aan de pagina.

De zaadjes worden geleverd in een vrolijke verpakking met een duidelijke online handleiding voor de verzorging van de plantjes. De zaadjes worden standaard verpakt, maar op verzoek gratis in een handgemaakt zakje met schattig strikje verpakt. Leuk om te geven, geweldig om te krijgen. Nu kan iedereen zijn eigen bloemen en kiemgroentes kweken, of het nou in de vensterbank, het balkon of in de tuin is!

Inmiddels is Happy Seeds gevestigd in Groningen. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 53908090. Happy Seeds bestaat sinds 2011. Per 1 april 2021 is het overgegaan naar een v.o.f. met als KVK-nr 82396132.

Linda, de persoon achter Happy Seeds

Wie zit er achter Happy Seeds?

Ik ben Linda van Zomeren, de eigenaar van Happy Seeds. Ik heb deze webwinkel gestart in 2011 en run het sindsdien met veel plezier. Ik heb biologie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen met specialisatie Ecologie & Evolutie. Na het afronden van mijn master ben ik begonnen in mijn eigen bedrijf als webdesigner en met de webwinkel van Happy Seeds. Ik houd van tuinieren, de natuur, insecten en natuurlijk van bloemetjes.

Linda van Zomeren

Per 1 april 2021 heeft mijn vriend Koen Munniksma zijn eigen werk vaarwel gezegd om samen Happy Seeds te runnen. We zijn daarom een v.o.f. gestart (vennootschap onder firma) en gaan samen verder met Happy Seeds!

Zoontje en ik, juli 2020
De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 5075 reviews.