Wij leveren uit voorraad en proberen daar snel in te zijn. Lees hier meer over de levertijden en verzendkosten.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn simpel: € 2,20 per bestelling binnen Nederland en vanaf een bestelbedrag van € 65,- gratis.

De verzendkosten voor België zijn €4,95 per bestelling. Naar België wordt de verzending helemaal gratis bij een besteding van €85,- of meer. Deze gratis verzendoptie verschijnt automatisch bij het afrekenen.

De verzendkosten naar Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk zijn altijd €9,- per bestelling. Al deze buitenlandse bestellingen worden als pakketpost verzonden.

Levertijd binnen Nederland

Kort gezegd:

  • Levertijd alleen zaden: maximaal 4 werkdagen.
  • Levertijd met bedankjes: maximaal 2 weken.
    Wij streven naar verzending binnen 24 uur na betaling. Je hebt het dan de volgende dag in huis. In 95% van de gevallen lukt dit, maar het is niet gegarandeerd. Levering in 4 werkdagen is wel gegarandeerd.

De lange uitleg:

Leveringstijd zaden (geen speciaal verpakte bedankjes)
Ik streef er naar om de bestelling direct na ontvangst van de betaling op te sturen. Als je voor 16:30 uur besteld hebt, dan heb je de zaden vaak al in huis op de eerstvolgende bezorgdag van PostNL. Omdat ik soms ook wel eens druk ben, ziek ben of een middag weg ben kan ik niet garanderen dat je de zaden al binnen een dag in huis hebt. Ontvangst binnen 4 werkdagen kan ik wel garanderen. De leveringstijd is dus 1 tot 4 werkdagen. Alles wat in de webwinkel staat heb ik ook echt op voorraad.

Je krijgt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. In de onderstaande tabel kan je opzoeken wanneer de bestelling bezorgd zou moeten worden binnen Nederland. Meestal past het door de brievenbus, zo niet dan krijg je een aparte e-mail met track&trace code om het pakket te volgen.

“Bestelling verzonden” mailtje ontvangen voor 17:00 uur op:
Dan wordt het bezorgd op*:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

* Met uitzondering van feestdagen.

Leveringstijd bedankjes
Bedankjes zijn de vrolijk verpakte zaadjes met of zonder eigen boodschap, deze worden speciaal voor u verpakt. Als je een bestelling hebt gedaan met minder dan 500 bedankjes dan kan het tot 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt. Stuur gerust de deadline datum per e-mail of bel even, zodat ik er rekening mee kan houden als je de bedankjes eerder nodig hebt.

Levertijd naar België

De levertijd is 2 tot 5 werkdagen voor bestellingen (m.u.v. bedankjes) naar België. Na verzending duurt het 2 werkdagen voordat de post het kan afleveren in België. Je ontvangt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. Als je bedankjes laat maken is de levertijd maximaal 2 weken.

Trechtermalva bloemen

Leveringstijd naar andere landen

Ik kan helaas geen beloftes doen voor de leveringstijd naar landen buiten Nederland en België. Ik kan wel garanderen dat ik het opstuur binnen 4 werkdagen (m.u.v. bedankjes). Ik verzend met PostNL of DHL dus je zou bij hen kunnen informeren hoe snel zij leveren naar jouw beoogde land.

Geen levering buiten Europa

Wij sturen geen zaden op naar landen buiten Europa. Binnen Europa leveren we wel aan alle landen. Als je zaden wilt ontvangen in een Europees land die niet standaard kiesbaar is bij het bestellen, mail dan naar info@happyseeds.nl voor een prijsopgave voor de verzending.

Onze laagblijvende veldbloemen in bloei
De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2927 reviews.