Wij leveren uit voorraad en proberen daar snel in te zijn. Lees hier meer over de levertijden en verzendkosten.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn simpel: altijd € 2,20 per bestelling binnen Nederland. De verzendkosten voor België zijn €3,50 per bestelling. De verzendkosten naar Italië, Spanje, Duitsland en Frankrijk zijn €9,- per bestelling. Ook als jouw bestelling in een pakketje moet worden verzonden betalen wij de hogere verzendkosten zodat het voordelig voor jou blijft.

Levertijd binnen Nederland

Kort gezegd:

  • Levertijd met bedankjes: maximaal 2 weken.
  • Levertijd alleen zaden: maximaal 4 werkdagen.
    Wij streven naar verzending binnen 24 uur na betaling.

De lange uitleg:

De levertijd is 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling voor bestellingen waar geen bedankjes bij zitten. Bedankjes zijn de vrolijk verpakte zaadjes met of zonder eigen boodschap, deze worden speciaal voor u verpakt. Als je een bestelling hebt gedaan met minder dan 500 bedankjes dan kan het tot 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt. Stuur gerust de deadline datum per e-mail of bel even, zodat ik er rekening mee kan houden als je de bedankjes eerder nodig hebt.

Ik streef er naar om de bestelling direct na ontvangst van de betaling op te sturen. Als je voor 16:30 uur besteld hebt, dan heb je de zaden vaak al in huis op de eerstvolgende bezorgdag van PostNL. Omdat ik soms ook wel eens druk ben, ziek ben of een middag weg ben kan ik niet garanderen dat je de zaden al binnen een dag in huis hebt. Ontvangst binnen 4 werkdagen kan ik wel garanderen.

Je krijgt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. In de onderstaande tabel kan je opzoeken wanneer de bestelling bezorgd zou moeten worden binnen Nederland.

“Bestelling verzonden” mailtje ontvangen voor 17:00 uur op:
Dan wordt het bezorgd op*:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Met uitzondering van feestdagen.

Levertijd naar België

De levertijd is 2 tot 5 werkdagen voor bestellingen (m.u.v. bedankjes) naar België. Na verzending duurt het 2 werkdagen voordat de post het kan afleveren in België. Je ontvangt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. Als je bedankjes laat maken is de levertijd maximaal 2 weken.

Onze kleurenmix klaprozen
Onze kleurenmix klaprozen

Leveringstijd naar andere landen

Ik kan helaas geen beloftes doen voor de leveringstijd naar landen buiten Nederland en België. Ik kan wel garanderen dat ik het opstuur binnen 4 werkdagen (m.u.v. bedankjes). Ik verzend met PostNL of DHL dus je zou bij hen kunnen informeren hoe snel zij leveren naar jouw beoogde land.

Geen levering buiten Europa

Wij sturen geen zaden op naar landen buiten Europa. Als je zaden wilt ontvangen in een Europees land die niet standaard kiesbaar is bij het bestellen, mail dan naar info@happyseeds.nl voor een prijsopgave voor de verzending.

hommel met akelei
hommel met akelei

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 705 reviews.