Verzendkosten & Levertijd

Wij leveren uit voorraad en proberen daar snel in te zijn. Lees hier meer over de levertijden en verzendkosten.

Bij elk product staat net boven de prijs een indicatie van de huidige leveringstijd. In drukke periodes wordt deze langer, in rustiger periodes korter. Je vindt dit ook bovenaan elke pagina. Als je iets op maat laat maken zijn de levertijden langer.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn simpel: € 2,20 per bestelling binnen Nederland en vanaf een bestelbedrag van € 65,- gratis.

De verzendkosten voor België zijn €4,95 per bestelling. Naar België wordt de verzending helemaal gratis bij een besteding van €65,- of meer. Deze gratis verzendoptie verschijnt automatisch bij het afrekenen.

Per april 2021 verzenden wij niet meer naar andere landen via de webwinkel, maar per e-mail is het wel mogelijk om te laten verzenden naar alle landen. Wij rekenen dan de daadwerkelijke verzendkosten door naar de klant, uiteraard in overleg.

Levertijd binnen Nederland

  • Levertijd alleen zaden: 2 werkdagen.
  • Levertijd met bedankjes: 2 dagen tot maximaal 7 werkdagen.
  • Bel of mail bij spoed voordat je besteld, dan kunnen we de wensen afstemmen en garanties bieden en wellicht nog sneller leveren.

Bij vakantie of andere onregelmatigheden passen we de teksten over de leveringstijd aan, geldend voor nieuwe bestellingen.
Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van officiële feestdagen.

Verzenddatum en leverdatum binnen NL

Wij hebben alleen de verzenddatum in de hand, niet de leveringsdatum. We zijn afhankelijk van PostNL voor een tijdige levering. Zij zeggen dat 95% van hun pakketten en post binnen 1 werkdag aankomt.

Je krijgt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. In de onderstaande tabel kan je opzoeken wanneer de bestelling bezorgd zou moeten worden binnen Nederland. Meestal past het door de brievenbus, zo niet dan krijg je een aparte e-mail met track&trace code om het pakket te volgen.

“Bestelling verzonden” mailtje ontvangen voor 17:00 uur op:
Dan wordt het bezorgd op*:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
* Met uitzondering van feestdagen.

Levertijd naar België

De bestellingen naar België worden ook verzonden binnen 2 werkdagen (m.u.v. op maat gemaakte producten en bedankjes). De leveringstijd is alleen wat langer, 1 tot 3 werkdagen. Je ontvangt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. Als je bedankjes laat maken is de verzendingstijd circa 7 werkdagen of zoals onderling afgesproken. Mocht het sneller moeten dan kan de haalbaarheid vóórdat de bestelling geplaatst besproken worden. Bel of mail dan even, we doen ons best om het zo snel mogelijk te leveren.

Onze laagblijvende veldbloemen in bloei
bijenvoer, phacelia in bloei
De waardering van happyseeds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 7091 reviews.
0
MENU
Right Menu Icon