Wij leveren uit voorraad en proberen daar snel in te zijn. Lees hier meer over de levertijden en verzendkosten.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn simpel: altijd € 2,- per bestelling binnen Nederland. De verzendkosten voor België zijn €3,- per bestelling. Ook als uw bestelling in een pakketje moet worden verzonden betalen wij de hogere verzendkosten zodat het voordelig voor jou blijft.

Levertijd binnen Nederland

De levertijd is 1 tot 4 werkdagen na ontvangst van betaling voor normale bestellingen. Als je een bestelling hebt gedaan van meer dan 50 bedankjes kan kan het iets langer duren. Stuur gerust jouw deadline datum per e-mail of bel even, zodat ik er rekening mee kan houden.

Ik streef er naar om de bestelling direct na ontvangst van de betaling op te sturen. Als je voor 16:30 uur besteld hebt, dan heb je de zaden vaak al in huis op de eerstvolgende bezorgdag van PostNL. Omdat ik soms ook wel eens druk ben, ziek ben of een middag weg ben kan ik niet garanderen dat je de zaden al binnen een dag in huis hebt. Binnen 4 werkdagen kan ik wel garanderen.

Je krijgt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. In de onderstaande tabel kan je opzoeken wanneer de bestelling bezorgd zou moeten worden binnen Nederland.

“Bestelling verzonden” mailtje ontvangen voor 17:00 uur op:
Dan wordt het bezorgd op*:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

* Met uitzondering van feestdagen.

Levertijd naar België

De levertijd is 2 tot 5 werkdagen voor normale bestellingen naar België. Na verzending duurt het 2 werkdagen voordat de post het kan afleveren in België. Je ontvangt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is.

Onze kleurenmix klaprozen
Onze kleurenmix klaprozen

 

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 109 reviews.

Bestellen is tijdelijk niet mogelijk wegens zwangerschapsverlof. Sluiten