Verzendkosten & levertijd

Wij leveren uit voorraad en proberen daar snel in te zijn. Lees hier meer over de levertijden en verzendkosten.

Bij elk product staat net boven de prijs een indicatie van de huidige leveringstijd. In drukke periodes wordt deze langer, in rustiger periodes korter.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn simpel: € 2,20 per bestelling binnen Nederland en vanaf een bestelbedrag van € 65,- gratis.

De verzendkosten voor België zijn €4,95 per bestelling. Naar België wordt de verzending helemaal gratis bij een besteding van €65,- of meer. Deze gratis verzendoptie verschijnt automatisch bij het afrekenen.

Per april 2021 verzenden wij niet meer naar andere landen via de webwinkel, maar per e-mail is het wel mogelijk om te laten verzenden naar alle landen. Wij rekenen dan de daadwerkelijke verzendkosten door naar de klant, uiteraard in overleg.

Levertijd binnen Nederland

Kort gezegd:

  • Levertijd alleen zaden: 1 dag tot maximaal 4 werkdagen.
  • Levertijd met bedankjes: 2 dagen tot maximaal 10 dagen.
    Wij streven naar verzending binnen 24 uur na betaling. Je hebt het dan de volgende dag in huis. In 95% van de gevallen lukt dit, maar het is niet gegarandeerd. Levering in 4 werkdagen is wel gegarandeerd.
  • Als je even belt of mailt is er veel mogelijk en kunnen we wellicht nog sneller leveren.

De lange uitleg:

Leveringstijd zaden (geen speciaal verpakte bedankjes)
Ik streef er naar om de bestelling direct na ontvangst van de betaling op te sturen. Als je voor 16:30 uur besteld hebt, dan heb je de zaden vaak al in huis op de eerstvolgende bezorgdag van PostNL. Omdat ik soms ook wel eens druk ben, ziek ben of een middag weg ben kan ik niet garanderen dat je de zaden al binnen een dag in huis hebt. Ontvangst binnen 4 werkdagen kan ik wel garanderen. De leveringstijd is dus 1 tot 4 werkdagen. Alles wat in de webwinkel staat heb ik ook echt op voorraad.

Je krijgt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. In de onderstaande tabel kan je opzoeken wanneer de bestelling bezorgd zou moeten worden binnen Nederland. Meestal past het door de brievenbus, zo niet dan krijg je een aparte e-mail met track&trace code om het pakket te volgen.

“Bestelling verzonden” mailtje ontvangen voor 17:00 uur op:
Dan wordt het bezorgd op*:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag

* Met uitzondering van feestdagen.

Leveringstijd bedankjes
Bedankjes zijn de vrolijk verpakte zaadjes met of zonder eigen boodschap, deze worden speciaal voor u verpakt. Als je een bestelling hebt gedaan met minder dan 500 bedankjes dan kan het tot 2 weken duren voordat u uw bestelling ontvangt. Stuur gerust de deadline datum per e-mail of bel even, zodat ik er rekening mee kan houden als je de bedankjes eerder nodig hebt.

Levertijd naar België

De levertijd is 2 tot 5 werkdagen voor bestellingen (m.u.v. bedankjes) naar België. Na verzending duurt het 1 of 2 werkdagen voordat de post het kan afleveren in België. Je ontvangt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. Als je bedankjes laat maken is de levertijd maximaal 2 weken. Mocht het sneller moeten dan kan de haalbaarheid vóór bestelling besproken worden.

bijenvoer, phacelia
Onze laagblijvende veldbloemen in bloei
De waardering van happyseeds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 6863 reviews.
0
MENU
Right Menu Icon