Ingezonden foto’s van klanten

Ik vind het super leuk om foto’s te ontvangen van klanten van wat ze gezaaid hebben. Het is zo leuk om te zien hoeveel plezier de ontvangers van de zaden hebben van de bloeiende planten. En de natuur is er ook blij mee: meer groen, meer bijtjes en vlinders en meer plezier van wat de natuur te bieden heeft.

Hieronder zie je ingestuurde foto’s die ik met toestemming mag delen. De nieuwste foto’s staan onderaan. Heb je zelf ook een foto? Stuur hem door! Als je wilt mag hij op de site, laat dat dan ook weten.

Sarah stuurde een foto van dit boeketje, geplukt in november 2020. De laatste ‘Happy’ bloemen van het jaar. Je ziet Zinnia’s, cosmea’s, lupines en goudsbloem.

Ingestuurd in 2021

Bovenstaande bijenvoer en korenbloem zijn ingestuurd door Margot de la Ruelle, juni 2021

Bovenstaande prachtig bloeiende bloemen zijn ingestuurd door Gerard, juni 2021. Hij schrijft “weidemengsel, gezaaid in najaar, tegen in aanbouw zijnde bijenhotel”. Binnenkort komen ook de andere soorten in bloei.

Bovenstaande foto’s zijn ingestuurd door Fred, de bloemen zijn gezaaid naast een vakantiehuisje op de Veluwe. De foto’s zijn midden juni 2021 genomen.

Bovenstaande foto’s zijn ingestuurd door Adèle, gemaakt eind juni 2021. Je ziet weidebloemenmix, korenbloemen en groot kaasjeskruid.

Bovenstaande foto’s zijn gemaakt in Schiedam. In april heeft de buurt samen het gras weggestoken en de plaggen afgevoerd, vervolgens is er weidebloemenmix ingezaaid. Het duurde even maar nu staat het prachtig in bloei.

Bovenstaande foto is gemaakt door Jacob uit Apeldoorn aan de rand van zijn moestuin, half juli 2021. Er zit nog veel in de knop maar het bijenvoer, zeepkruid en de korenbloemen bloeien al.

Bovenstaande foto’s van midden juli 2021 zijn van Petra, zij is enorm blij met haar bordermix.

Bovenstaande twee foto’s zijn van Katlijn, zij stuurt haar bijenvoer met een hommel en haar komkommerkruid met paarse en roze tinten. Het komkommerkruid kleurt vaak eerst wat meer roze voordat het paarsblauw wordt. Juli 2021.

Bovenstaande boeketjes zijn gemaakt met de pluktuin mix door Sarah. Augustus 2021. Je ziet onder andere cosmea, korenbloem, zonnebloem, zinnia, meisjesogen, saffloer en lupine.

De Oost-Indische kers van Ingrid, augustus 2021.
Bovenstaande foto is gemaakt op 26 mei 2022 door Johan in Moorslede, België. De weidebloemenmix staat prachtig in bloei, je ziet o.a. korenbloem, klaproos, slaapmutsje, bijenvoer en juffertje-in-het-groen. Veel meer gaat nog volgen, de cosmea, zeepkruid, gipskruid, zonnebloemen en kaasjeskruid en nog veel meer.

Bovenstaande foto’s zijn in augustus 2022 ingestuurd door Lanny.

Bovenstaande foto is de Pluktuin Mix gezaaid door Christina in Loppersum. Foto van augustus 2022.
De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 6225 reviews.