Webshop

Welkom in de webwinkel van Happy Seeds, de vrolijkste webwinkel met bloemenzaden en zaden van kruiden, kiemgroentes en groentes. Kies een categorie om de producten te zien. Verzending is altijd €2,20 binnen  Nederland en €3,50 naar België.

 • Bloemenzaden

  Bloemenzaden (77)

  Roze, rood, geel, oranje… je haalt de vrolijkheid meteen in huis of tuin met prachtige bloemen! Hieronder kan je al onze bloemenzaden bekijken en bestellen. Je vindt hier alle pure soorten, onder mengsels vindt je alle gemengde soorten. Het zaaien van prachtige bloemen in de tuin of in de vensterbank is heel makkelijk. Je kan zaaien in een veld, border, bloembak of bloempot. Bij elk soort staat een uitgebreide beschrijving over hoe je dit aan kan pakken. Lees daarover bij het product zelf of onder zaaitips. Bekijk hieronder welke bloemenzaden Happy Seeds te koop heeft. Wij leveren uit voorraad en doorgaans al binnen één werkdag. De maximale bezorgtijd is 4 werkdagen.
 • Kleurrijke mengsels bloemenzaden

  Kleurrijke mengsels bloemenzaden (9)

  Op zoek naar een leuke mix van bloemen? Bestel dan een van onze zadenmengsels. Het zit vol met verschillende kleuren bloemen die op verschillende tijden bloeien. Zo ben je verzekerd van veel prachtige bloemen in je veld of border. Als je liever pure soorten bestelt, kijk dan bij "bloemen". Ons meest geliefde soort is de weidebloemenmix. Deze doet het goed op veel soorten grond en er zitten veel verschillende kleuren bloemen in. Je kan het bestellen als klein zakje voor de tuin of grote verpakkingen voor een heel veld.
 • Kruiden zaden

  Kruiden zaden (12)

  Kruiden zijn een heerlijke toevoeging in de keuken en heel eenvoudig zelf te kweken. Als je kruiden zelf kweekt heb je altijd verse, onbespoten kruiden in huis. Kweken kan in potjes of gewoon in de tuin. Als je de kruiden laat doorgroeien zullen de meeste soorten ook nog eens prachtig bloeien. Al snel rennen we naar de winkel als we kruiden nodig hebben om een gerecht af te maken. Eenmaal in de winkel vind je vaak slappe kruiden, al een week geleden geplukt, of een zielig plantje bomvol fungiciden, herbiciden, insecticiden en meer van dat soort gifstoffen. Als je zelf kruiden kweekt vanaf zaad, zijn ze altijd vers, altijd biologisch en helemaal niet duur. Het is ook nog eens heel leuk en makkelijk.
 • Groentes en Kiemgroentes

  Groentes en Kiemgroentes (11)

  Bestel hier zaden voor het zelf kweken van groente en van kiemgroente. Kiemgroentes zoals tuinkers, mosterdkers en alfalfa zijn makkelijk zelf te kweken. Ze worden ook wel microgreens genoemd. Ze zijn extra lekker, biologisch en zelfgekweekt als je in je eigen vensterbank aan de slag gaat! Kiemgroentes zijn heerlijke toevoegingen op broodjes en salades of in soepen. Extra leuk om het zelf te kweken, en nog eenvoudig te doen ook. Kiemgroentes zijn een makkelijke manier om altijd te beschikken over verse en gezonde groentes. Hier vind je ook zaden van andere groentes voor in de moestuin.
 • Bedankjes gevuld met bloemenzaden

  Bedankjes gevuld met bloemenzaden (20)

  Voor bruiloften, feestjes, geboortes en bedrijven maken wij bedankjes op maat. Favoriet daarvoor zijn de kleine gekleurde zakjes met een soort zaad naar keuze en eventueel een persoonlijke boodschap erop. Wij maken bedankjes van 10 tot 4000 stuks en kunnen snel leveren. Hoe snel precies hangt af van het aantal bedankjes en de drukte, bel of mail bij een deadline altijd even zodat ik kan vertellen wat de precieze levertijd is. Bij Happy Seeds kan je kiezen uit de volgende bedankjes. Neem contact op als iets zoekt wat er niet bij staat.
 • Wenskaarten

  Wenskaarten (45)

  Het is leuk om een kaartje bij een bestelling bloemenzaden te doen als het een cadeautje is. Of je bestelt gewoon een leuk kaartje voor jezelf! We hebben dubbele kaarten en ansichtkaarten. Er zijn kaarten met tekeningen van onder andere met bloemen, dieren en bijen of met foto's. Ik kan de kaart blanco meesturen of gratis voor je beschrijven. De eventuele tekst kan je aangeven bij het afrekenen. Als je niets schrijft voor op de kaart, zal ik hem onbeschreven meesturen zodat je hem zelf kan beschrijven.
 • Top 10 voor bijen

  Top 10 voor bijen (10)

  Deze zaden zijn goed voor bijen en hommels. Ze helpen ook andere nuttige insecten. Zaai ze op kale grond in de lente om hetzelfde jaar nog te genieten van prachtige bloemen waar bijen op af komen. Het is leuk en makkelijk om bijen een handje te helpen door het zaaien van bloemen. Bijen bezoeken de bloemen voor de nectar en voor het stuifmeel. Soorten die veel daarvan maken, lang bloeien en het goed doen in Nederland zijn daarom ideaal voor bijen en hommels. Dit is onze top 10 van soorten:

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 593 reviews.