Het begint alweer druk te worden

20 februari 2015

Hier bij Happy Seeds is het duidelijk te merken dat de lente er aan komt. Het aantal bestellingen van bloemenzaden voor in de tuin neemt erg toe. Dat is ook niet gek, want de tijd om te zaaien breekt al snel aan. De meeste bloemenzaden kunnen in maart of begin april gezaaid worden. Dat is natuurlijk alweer bijna.

Ik heb er hier voor gezorgd dat ik alle zaden op voorraad heb, net als al het verpakkingsmateriaal en de rest van de benodigdheden voor de webshop. Daarom lukt het me zelfs met de drukte om bestellingen binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling bij de klant te krijgen. U kunt dus snel beginnen met zaaien.

Het is me niet gelukt om Oost-Indische kers zaden op tijd binnen te hebben, maar komende week heb ik ook deze weer op voorraad!

tobelieve

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2424 reviews.