Geweldig om de krokussen weer te zien!

Overal zie ik ze weer; krokussen! Paars, wit, geel… wauw. Ik wordt daar altijd zo blij van! Eindelijk is de lente weer in zicht. Je kan de natuur nu dagelijks zien veranderen. Het gras groeit weer voorzichtig een beetje, de vogels beginnen meer en meer hun wijsje te fluiten en ook onder de grond gebeurd steeds meer.

Ik kan niet wachten tot de nieuw gezaaide zaadjes van deze lente weer gaan kiemen en groeien! Ik verwacht deze zomer, naast de oude bloemen die zichzelf hebben uitgezaaid, ook goudsbloemen en nog meer klaprozen. Ik kijk er naar uit!

Tot half april ongeveer kun jij ook nog bloemen zaaien die dan aanstaande zomer zullen bloeien!

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 5075 reviews.