Leuk! De zaaiperiode is aangebroken.

10 maart 2020

De meeste soorten bloemen kunnen nu al buiten gezaaid worden. Enkel de vorstgevoelige soorten kan je nog beter even bewaren. Van maart tot eind mei kunnen de meeste bloemsoorten gezaaid worden.

In maart zaaien zorgt ervoor dat de planten een goede start maken. Ze kunnen kiemen wanneer het weer goed is. Zaaien in april of mei is ook mogelijk. Zelf kan ik velden met bloemzadenmengsels inzaaien op zaterdag 28 maart. Een mooie datum en een goede periode voor de zaden.

Alle producten in de webwinkel zijn op voorraad. Ik stuur elke werkdag de bestellingen op, dus je hebt de zaden snel in huis. Als je in de ochtend besteld de dag erna, anders nog een werkdag later. De meeste bestellingen passen door de brievenbus, zo niet dan krijg je automatisch een track en trace code van PostNL.

Toevoeging 15/03: Door het coronavirus is er veel aan de hand in Nederland. Gelukkig wordt het virus niet overgedragen door pakketjes. De verzendingen gaan hier gewoon door en PostNL bezorgd gewoon. Ik hoef de deur niet uit om aan het werk te gaan, dus ik blijf jullie graag voorzien van zaadjes voor prachtige bloemen. De zaden die je nu zaait bloeien hopelijk in een minder hectische tijd dan nu.

Nieuw in de shop: Muskuskaasjeskruid.

Nieuw sinds januari: muskuskaasjeskruid
De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 2424 reviews.