Nieuw! Nog meer soorten bedankjes met bloemenzaden

1 oktober 2017

Naast het verkopen van bloemenzaden voor in de tuin maakt Happy Seeds ook bedankjes gevuld met bloemenzaden. Erg leuk als relatiegeschenk, promotie, in een mailing, als bedankje voor werknemers of als vrolijke attentie voor klanten. Ze worden in allerlei vormen en kleuren gemaakt. Sinds deze week zijn er een aantal leuke nieuwe opties bij gekomen. Ik laat ze graag zien:

Bedankjes in bloemenzaden in kleurige zakjes

Kleurrijke bedankjes met bloemenzadenDe vrolijkste groep bedankjes zijn de papieren zakjes met strikje. Die komen in allerlei leuke ontwerpen. Ten eerste is er de kleurrijke variant, een mix van verschillende patronen en kleuren. Elk zakje is gevuld met bloemenzaden naar keuze. Zaden van kruiden of kiemgroente kan ook, alles wat in de webwinkel te koop is kan ook in een bedankje gedaan worden. Verder kunnen de bedankjes voorzien worden van uw eigen bedrijfslogo, eigen tekst of gewoon de vrolijke Happy Seeds sticker.

Naast deze kleurige zakjes, zijn er nu ook egaal gekleurde zakjes met en zonder strikje te koop. En je kan ook kiezen voor zakjes met een patroon in één kleur, zoals groene bedankjes of roze bedankjes met patronen. Zie alle opties hieronder op de foto of kijk in de webwinkel.

Bedankjes met eigen ontworpen kaartje

Een andere populaire optie die we al jaren hebben zijn de plastic zakjes met eigen boodschap er in. Het zakje wordt gevuld met zaden en daar bij in wordt een stevig kaartje met eigen opdruk gedaan. Het kaartje kan je door het zakje heen lezen. Wij ontwerpen het kaartje voor jou op basis van de wensen. Er kan bijvoorbeeld een foto op, een tekst en/of een logo. Je kan deze bedankjes hier bestellen.

 

Voordelige zakjes zaden om weg te geven
Voordelige zakjes zaden om weg te geven

Voordelige bedankjes bloemenzaden

Tenslotte hebben we ook een voordelige optie toegevoegd. Deze zakjes zijn doorzichtig en alleen voorzien van een sticker met het soort zaden er op. Ideaal als je de zaden gaat gebruiken in combinatie met iets anders. Bijvoorbeeld met een eigen terracotta potje of in een mailing.

Je kan deze voordelige bedankjes hier bestellen vanaf 100 stuks. De andere soorten bedankjes zijn te bestellen vanaf 10 stuks.

Snelle levering en compleet te personaliseren

Alle bedankjes worden met de hand gemaakt in Groningen. Toch is een snelle levering geen probleem en kunnen er tussen de 10 en 4000 bedankjes met bloemenzaden besteld worden. Ook kan een zakje precies zo gemaakt worden als gewenst is, bijvoorbeeld in één kleur of met een eigen sticker. Neem daarvoor en voor vragen over de levertijd gewoon even contact op via info@happyseeds.nl  of 06-81164447. Als je niet meer dan 500 zakjes besteld en een van de al bestaande opties kiest, kan je ook gewoon in de webwinkel bestellen en betalen met iDEAL of een van de andere betaalsystemen. Binnen een paar dagen tot 2 weken heb je de zakjes dan in huis.

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 152 reviews.