Leveringstijd

Bij elk product staat net boven de prijs een indicatie van de huidige leveringstijd. In drukke periodes wordt deze langer, in rustiger periodes korter. Als je bedankjes laat maken (d.w.z. cadeauzakjes met eigen tekst er op) zijn de levertijden langer dan als je iets besteld wat al klaarligt. Lees hieronder hoe het zit voor Nederland en België.

Levertijd binnen Nederland

  • Levertijd alleen zaden: 2 werkdagen.
  • Levertijd met bedankjes: 2 dagen tot maximaal 7 werkdagen.
  • Bel of mail bij spoed voordat je besteld, dan kunnen we de wensen afstemmen en garanties bieden en wellicht nog sneller leveren.

Bij vakantie of andere onregelmatigheden passen we de teksten over de leveringstijd aan, geldend voor nieuwe bestellingen.
Werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag, met uitzondering van officiële feestdagen.

Verzenddatum en leverdatum binnen NL

Wij hebben alleen de verzenddatum in de hand, niet de leveringsdatum. We zijn afhankelijk van PostNL voor een tijdige levering. Zij zeggen dat 95% van hun pakketten en post binnen 1 werkdag aankomt.

Je krijgt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. In de onderstaande tabel kan je opzoeken wanneer de bestelling bezorgd zou moeten worden binnen Nederland. Meestal past het door de brievenbus, zo niet dan krijg je een aparte e-mail met track&trace code om het pakket te volgen.

“Bestelling verzonden” mailtje ontvangen voor 17:00 uur op:
Dan wordt het bezorgd op*:
MaandagDinsdag
DinsdagWoensdag
WoensdagDonderdag
DonderdagVrijdag
VrijdagZaterdag
ZaterdagDinsdag
ZondagDinsdag
* Met uitzondering van feestdagen.

Levertijd naar België

De bestellingen naar België worden ook verzonden binnen 2 werkdagen (m.u.v. op maat gemaakte producten en bedankjes). De leveringstijd is alleen wat langer, 1 tot 3 werkdagen. Je ontvangt een mailtje wanneer de bestelling verzonden is. Als je bedankjes laat maken is de verzendingstijd circa 7 werkdagen of zoals onderling afgesproken. Mocht het sneller moeten dan kan de haalbaarheid vóórdat de bestelling geplaatst besproken worden. Bel of mail dan even, we doen ons best om het zo snel mogelijk te leveren.

beemdkroon
Duizendschoon
De waardering van happyseeds.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 7160 reviews.
0
MENU
Right Menu Icon