Leuke bedankjes met bloemenzaden

Onze avondzon zonnebloem variant

18 april 2017

Naast dat je bij Happy Seeds zaden kan bestellen voor in de tuin, kan je ook bedankjes bestellen. Het zijn dezelfde hoge kwaliteit zaden, maar dan verpakt op een speciale manier. De meest populaire bedankjes zijn de papieren zakjes met het strikje of de plastic zakjes met een speciaal naar wens ontworpen kaartje er in.

Elk zakje kan voorzien worden van een persoonlijke boodschap. Ook kan je kiezen uit elk soort zaden wat wij in het assortiment hebben. Een gouden huwelijk? Goudsbloemen zijn daar heel leuk voor! Een herinnering aan een dierbare? Vergeet-mij-nietjes zijn erg toepasselijk. Op naar een bloeiende samenwerking met een zakenrelatie? Weidebloemenmix is helemaal perfect, een zadenmix met meer dan 15 rijk bloeiende soorten bloemen. Ook voor een zonnebloemenwedstrijd of jubileum kunnen wij cadeauzakjes met zaden maken.

Ik overleg graag met je hoe de zakjes er uit komen te zien. Geen order is te gek, ik kan bedankjes leveren van 10 tot 3000 stuks.

Bedankjes van papier met een satijnen strikje
Bedankje met boodschap – Eigen tekst, logo of foto. Het gedrukte kaartje wordt speciaal naar jouw wensen ontworpen.

Benieuwd wat ik voor je kan maken? Mail naar info@happyseeds.nl of bel met 0681164447. Als je al precies weet wat je wilt, kan je natuurlijk ook gewoon direct bestellen in de webwinkel. De meest voorkomende bedankjes vind je daar terug, net als de prijs.

Een tevreden klant van vorig jaar met bedankjes
Een tevreden klant van vorig jaar met bedankjes

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 83 reviews.