Ingezonden foto’s

28 juni 2020

Inmiddels ontvang ik wekelijks prachtige foto’s van kleurig bloeiende veldjes, tuinen en bloempotten. Daar word ik zó blij van! Het is zo leuk om te zien hoeveel plezier de ontvangers van de zaden hebben van de bloeiende planten. En de natuur is er ook blij mee: meer groen, meer bijtjes en vlinders en meer plezier van wat de natuur te bieden heeft.

Hieronder zie je enkele ingestuurde foto’s die ik met toestemming mag delen. Alles is ingezaaid in lente 2020 en de foto’s zijn gemaakt in juni 2020.

ingezonden door Johan uit Nijverdal

Heb je ook leuke foto’s van jouw zaaisuccessen? Ik ontvang ze graag. Zet je er bij of je ze alleen voor mij bedoeld of dat ik ze op de website mag plaatsen?

Als je nu nog wat wilt zaaien wordt het krap om dit jaar nog bloemen te zien. Snelbloeiende soorten zoals bijenvoer, slaapmutsje, zonnebloem en enkele andere kunnen nog net. En kruiden en kiemgroenten kunnen altijd. Verder zijn de zomermaanden de beste maanden om meerjarige en tweejarige soorten te zaaien, dit zijn soorten die het 1e jaar nog niet bloeien. Als ze ze nu zaait bloeien ze in de lente van 2021. En de meerjarigen bloemen daarna elk jaar weer. Een goede investering dus om nu te zaaien. Vergeet-mij-nietjes zijn een bekende tweejarige, net als tweejarige stokrozen.

Meer foto’s van klanten zie je op de pagina Ingezonden.

Als je Happy Seeds zakjes zaden wilt bewaren dan kan dat minimaal 2 jaar, vaak langer. Wel is het belangrijk dat ze koel, droog en donker bewaard worden.

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4249 reviews.