Bestel nu nog meer nieuwe soorten bloemenzaden

6 april 2017

Ook dit jaar heb ik weer mijn best gedaan om nieuwe soorten te vinden voor in de webwinkel. Je wilt ook wel eens wat nieuws proberen, toch?

Bij het zoeken naar geschikte soorten, heb ik gelet op eenvoud van kweken en populariteit bij bijen en vlinders. En natuurlijk wilde ik niet allemaal dezelfde kleuren en groottes toevoegen. Er is dus voor ieder wat wils.

Dit zijn de nieuwe soorten:
Als je de link volgt krijg je de zaaibeschrijving te zien.

 • Grote teunisbloem
  Deze bloem gaat ’s nachts open en bloeit dan met heerlijk ruikende gele bloemen. Voor nachtvlinders is dit een geweldige bloem.
 • Vergeet-mij-nietje
  Wie kent hem niet? Het lieflijk blauwe bloemetje met het gele hartje. Wat een gemis dat deze niet eerder al te koop was. Wij verpakken hem ook in bedankjes.
 • Saffloer
  Een distel-achtige plant met gele bloemen die steeds meer oranje kleuren. Het is echt een mooie plant en prikt niet. Bijen zijn er gek op.
 • Juffertje-in-het-groen
  Apart blad en prachtige bloemen! Deze is perfect voor in de border. Ik heb gekozen voor de pure blauwe bloemen van Juffertje-in-het-groen.
 • Duizendschoon
  Een kleurenmix van rode, roze en witte bloempjes van duizendschoon. Dit plantje bloeit rijk en is al snel tevreden.
 • Pronkbonen
  Ook voor diegene die eens wil proberen zelf peulen of bonen te kweken in de tuin heb ik een nieuw soort: de pronkboon. Het voordeel is dat deze plant ook heel populair is bij bijen en er mooi uit ziet. De oogst is dan een extraatje!
 • Lupine
  Een heel opvallende plant met prachtige pluimen van gele bloemen. Lupine is niet veeleisend en bloeit rijkelijk. Zeker waard om eens in een hoekje van de border te kweken.

Alle soorten zijn in de webwinkel te bestellen. Ik heb alles op voorraad. Daardoor kan ik ook snel leveren, soms de volgende dag al!

Bekijk hieronder de foto’s van de nieuwe soorten.

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 83 reviews.