De lente staat voor de deur

30 januari 2020

Nog even en dan is het alweer februari! Het was een hele milde winter waardoor de lente al extra dichtbij lijkt. In mijn geveltuintje zijn de goudsbloemen niet eens doodgegaan van de kou, omdat het amper gevroren heeft. Ze bloeien vrolijk verder.

Midden en eind februari is het alweer tijd voor de vorstbestendige soorten zaden om de grond in te gaan! Ze kunnen dan gaan kiemen wanneer het voor hen het beste is. Mocht het nog vriezen dan hebben ze daar geen last van. Wacht nog wel met zaaien met de soorten die niet tegen vorst kunnen. Deze buitenlandse soorten zoals de cosmea en bijenvoer zijn niet bestand tegen de Nederlandse kou. Zij kunnen het beste gezaaid worden vanaf midden april of soms nog later.

Ik heb alle zaden op voorraad die in de webwinkel staan. En er komen nog wat leuke nieuwe soorten aan! De nieuwe soorten die nu al te bestellen zijn, is de eetbare bloemenmix en de rotstuin bloemenmix.

Help mee en review mij via Google

Als je al eens besteld hebt en het leuk vindt om te helpen, zou ik een review via Google erg kunnen waarderen. Je kan een review schrijven met deze link: Google Review Happy Seeds. Vooral als je vorig jaar al zaden hebt gezaaid is het extra leuk om van je te horen, want doorgaans krijg ik alleen reviews van mensen direct nadat ze besteld hebben. Dan hoor ik voornamelijk terug over de verzendsnelheid maar niet over de bloemen.

Rotstuin bloemen
De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 4249 reviews.