Wist je dat Happy Seeds ook bedankjes met zaden maakt? Er zijn twee soorten: de papieren zakjes met strikje en de plastic verpakking met speciaal ontworpen kaartje er in. Op de papieren zakjes kan een sticker met persoonlijke boodschap worden geplaatst. In de plastic zakjes zit een kaartje die speciaal voor u wordt ontworpen, met tekst, een foto of een logo in kleur.

Papieren bedankjes met strikje.
Bedankje met boodschap – Eigen tekst, logo of foto.
Bedankje met boodschap – Eigen tekst, logo of foto.

Voor bruiloften, feestjes, geboortes en nog meer vrolijke gebeurtenissen maken wij bedankjes op maat. Favoriet daarvoor zijn de kleine gekleurde zakjes met een soort zaad naar keuze en eventueel een persoonlijke boodschap erop. Voor een bruiloft kan je bijvoorbeeld zakjes laten maken met “Bedankt voor de onvergetelijke dag” met jullie namen en als zaadjes rode klaprozen. Voor een gouden jubileum zijn zakjes met goudsbloemen zaden natuurlijk erg leuk!

Zaden als bedankje voor bedrijven

Ook voor bedrijven zijn Happy Seeds zakjes leuk. Al verschillende ziekenhuizen en stichtingen hebben de zakjes zaden cadeau gedaan aan hun werknemers of donateurs.

Zaadjes zijn ideaal als leuk relatiegeschenk omdat duurzaam tegenwoordig eindelijk écht belangrijk is geworden in Nederland. Happy Seeds zakjes worden met de hand ingepakt in Nederland, waardoor er geen uitbuiting, kinderarbeid en vervoer over grote afstanden aan te pas komt. U kunt kiezen voor onze voordelige zakjes met een kaartje er in waarop uw logo en een boodschap staat. Het ontwerpen van het kaartje zit bij de prijs in.

Bij Happy Seeds kunt u kiezen uit de volgende bedankjes. Neem contact op als u liever een ander zaadje wilt of een op maat gemaakt ontwerp. Veel is mogelijk.


Happy Seeds staat ingeschreven onder KVK-nr: 53908090 Vragen? Mail dan naar: info@happyseeds.nl

Bedankje met persoonlijke tekst

De waardering van happyseeds.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 83 reviews.